Välkommen till whr.se (webbhotellsrecensioner), oberoende recensioner av webbhotell. Vi recenserar webbhotell från 15 kr/månaden och uppåt, med bra villkor för olika behov.

Bästa Budgetwebbhotell

Specifikation
Från 15 kr / månad
Utrymme från 3GB
Trafik Obegränsat
E-mail med spamfilter
Gratis Hemsideprogram
Gratis Bildgalleri
Gratis Blogg
PHP / MySQL
Daglig backup
500 kr Adwords Kupong

Beställ
One är ett av Europas största webbhotell. Deras minsta paket kostar 15 kr/månaden med en uppläggningsavgift på 144 kr, vilket får ses som ett väldigt billigt webbhotell. Webbhotellet har tjänster redo som enkelt kan aktiveras, så som blogg, bildgalleri och hemsideprogram. Därtill får man en kupong på hela 500 kr för Google Adwords. Adwords är den reklam man ser på Google till höger när man söker. E-mail med webbmail ingår givetvis. Support erbjuds endast via mail och ”live chatt”, ett webbaserat program som man kan få direktkontakt med supportpersonalen via. Läs mer i vår recensionom One.

Rekommenderas till
Mindre privata hemsidor/bloggar och företagspresentationer. Allt är väldigt smidigt och enkelt hos One, även nybörjare kan skapa sig en enkel hemsida med hjälp av deras verktyg. Deras mail fungerar även den klanderfritt för mindre behov, både webmail och POP3/IMAP stöd (Windows Mail / Outlook Express / Thunderbird) finns.

Läs mer om one
Skapa hemsida med WebCreator hos One
E-post tjänsten hos One
Komplett recension av One

Fler billiga webbhotell

Specifikation
Från 39 kr / månad
Obegränsat utrymme
Obegränsad Trafik
E-mail med spamfilter
Gratis Hemsideprogram
Gratis Bildgalleri
Gratis Blogg
PHP / MySQL
45 dagar öppet köp

Beställ
Hostgator är ett webbhotell baserat i USA. De har över 400 000 kunder från ca 200 länder, vilket möjliggör support dygnet runt från erfarna tekniker. Deras minsta paket kostar 39 kr/månaden, helt utan uppläggningsavgift eller bindningstid. Du kan säga upp när du vill. Inom 45 dagar gäller dessutom öppet köp, och under den tiden kan du få tillbaka pengarna. I deras minsta paket ingår koppling för en domän per konto. Om du har flera domäner som ska kopplas till webbhotellet, då är det nästa paket som gäller vilket ligger på 56 kr per månad. Även detta pris är något lägre än vad man brukar betala i Sverige för stöd för flera domäner på samma konto. Som kontrollpanel använder Hostgator Cpanel, den kontrollpanel vi gillar bäst av alla. Samtidigt som Cpanel är mycket funktionell så är den dessutom enkel att använda (se demo här). Enda nackdelen är att den inte finns på svenska. Förutom standardfunktioner som FTP, PHP och MYSQL stöd så inkluderar även alla paket ett flertal gratisprogram. Så som hemsideprogram, bildgalleri, blogg, forum och e-handel. Allt kan installeras med ett par klick från kontrollpanelen.

Rekommenderas till
Privatpersoner och företag som kräver lite mer än vad One.com kan erbjuda. Ett webbhotell som är väldigt enkelt att växa i, klarar av allt från bloggar till webbutiker och stora forum.

Läs mer om Hostgator
Komplett recension av Hostgator

Bästa Budgetwebbhotell - Oberoende recensioner av webbhotell. Copyright whr.se 2019.

Vad tycker du om Bästa Budgetwebbhotell? Skriv ner dina tankar.