Välkommen till whr.se (webbhotellsrecensioner), oberoende recensioner av webbhotell. Vi recenserar webbhotell från 15 kr/månaden och uppåt, med bra villkor för olika behov.

Bästa forumswebbhotell

Ett Internetforum är en mötesplats där användare samlas och diskuterar ämnen i olika trådar. En känd forumsplattform som är gratis är phpBB. Ett forum är ett ganska databaskrävande system, som kräver ett snabbt webbhotell. Om man erbjuder bild- och annan filuppladdning vilket brukar vara populärt, så behövs även rejält med utrymme.

Detta har vi valt ut webbhotellet efter:
Snabba servrar.
Generöst med utrymme och trafik.
Bästa möjliga stöd för de behov forum kan tänkas ha.

Hostgator

Specifikationer
Från 39 kr / månad
Obegränsat utrymme
Obegränsad trafik
Gratis forum phpBB & SMF medföljer
Enkel installation av forumet direkt från Kontrollpanel
E-mail med spamfilter
PHP / MySQL
Support dynget runt

Om du bestämt dig för att starta ett forum, då kan vi varmt rekommendera Hostgator. Erbjuder både mycket utrymme och trafik, dessutom har de snabba servrar. Enligt deras eget forum så ska man med ett konto kunna ha mellan 300-500 aktiva användare på sitt forum utan att använda för mycket resurser. Detta bör innebära flera tusen besök per dag i snitt, alltså inget man behöver oro sig för.

Sist men inte minst så finns båda gratisforumen phpBB och SMF att installera med några musklick från kontrollpanelen. Du behöver inga förkunskaper för kunna göra detta.

Om du absolut vill ha ett svenskt webbhotell med svensk support och servrar i Sverige, välj City Network istället. Läs mer om City Network i vår recension. Även one.com fungerar att installera phpBB på, men då får man göra det manuellt.

Lär dig mer
Komplett recension av Hostgator
Konsten att starta ett forum – Artikel
Officiell hemsida för phpBB
Officiell hemsida för SMF
Officiell hemsida för Vbulletin

Bästa Forumswebbhotell - Oberoende recensioner av webbhotell. Copyright whr.se 2020.

Vad tycker du om Bästa forumswebbhotell? Skriv ner dina tankar.