Välkommen till whr.se (webbhotellsrecensioner), oberoende recensioner av webbhotell. Vi recenserar webbhotell från 15 kr/månaden och uppåt, med bra villkor för olika behov.

Bästa PHP-webbhotell

För dig som letar efter ett bra och stabilt PHP-webbhotell finns ett antal olika alternativ. Vi har utgått från optimala förhållanden för privata hemsidor, företagspresentationer, webbutiker samt även som webbhotell för populära cms (content management system) så som Joomla, WordPress och Drupal vid detta test.

Liten hemsida – Välj One

Specifikationer
Från 15 kr / månad
Utrymme från 3GB
Trafik Obegränsat
E-mail med spamfilter
Gratis blogg, installeras via kontrollpanel
Gratis Hemsideprogram
PHP och MySQL
Daglig backup

För dig med en mindre hemsida utan stora besöksantal och filer är One.com ett bra alternativ. Fungerar tillsammans med Joomla, WordPress och Drupal. Även mindre forum med mjukvara så som phpBB går bra att köra på One.com. Support erbjuds endast via E-mail och live chatt. I deras kontrollpanel finns gratisprogramvara för blogg, bildgalleri och hemsideprogram som kan installeras med några knapptryck. Om du är intresserad av PHP-inställningarna så här vi lagt upp dem här. Läs mer om One.com i vår recension.

Stor hemsida eller mycket besök – Välj City Network

Specifikationer
Pris per månad: 10 kr första året, därefter: 74 kr
250 GB utrymme
5000 GB trafik / månad
Obegränsat antal domännamn
MySQL och MsSQL
PHP
Telefon / E-mail support
Dagliga backuper

City network erbjuder stabila och kompletta tjänster för PHP-baserade sajter. Bra support både via telefon och e-mail, samt Sverigebaserade servrar. 60 dagars öppet köp och ingen bindningstid. Låga priser på domännamn som enkelt kan samlas via deras utmärkta kontrollpanel, paketet tillåter obegränsat med domänkopplingar. Rekommenderas för databaskrävande applikationer så som webbutiker och forum. WordPress och Joomla kan dessutom installeras direkt från kontrollpanelen. Här kan du granska PHP-inställningarna.

För större och mer krävande webbplatser som kräver maximal tillgänglighet som ett webbhotell kan ge, då rekommenderar vi City network. Läs mer om City network samt se fler skärmdumpar i vår recension.

 

Skärmdumpar – Kontrollpanel


Kontrollpanel – Översikt

Lägg till ny webbplats

Lägg till MySQL-databas
Administrera E-mail
Bästa PHP-webbhotell - Oberoende recensioner av webbhotell. Copyright whr.se 2020.

Vad tycker du om Bästa PHP-webbhotell? Skriv ner dina tankar.