Välkommen till whr.se (webbhotellsrecensioner), oberoende recensioner av webbhotell. Vi recenserar webbhotell från 15 kr/månaden och uppåt, med bra villkor för olika behov.

Bästa VPS

En VPS är en virtuell server, vilket betyder att du får sköta ditt eget operativsystem men servern du ligger på används fortfarande av andra kunder. En delad dedikerad server kan man säga. Fördelen med detta gentemot ett vanligt webbhotell är att man inte påverkas av andra kunder i lika stor utsträckning, vilket betyder högre uptime och bättre fart på sina sidor. Priset blir dessutom mycket lägre gentemot en dedikerad server då du delar server med andra kunder. VPS är ett bra alternativ mellan webbhotell och dedikerad server.

Strongbox

Specifkation
Från 165 kr / månad
Trafik från 750 GB / månad
Från 10 GB utrymme
Från 512 MB minne
Kraftfulla servrar
Eget datacenter
Kort leveranstid

Strongbox har en längre tid leverarat kvalitativa vps-lösningar, med framförallt ett bra pris. Paketen har bra med resurser tilldelade som enkelt kan ökas vid behov. Strongbox är kända för ett snabbt och stabilt nätverk baserat i Sverige. Är du i behov av en VPS så rekommenderar vi Strongbox för detta.

Bästa VPS-lösning - Oberoende recensioner av webbhotell. Copyright whr.se 2020.

Vad tycker du om Bästa VPS? Skriv ner dina tankar.