Välkommen till whr.se (webbhotellsrecensioner), oberoende recensioner av webbhotell. Vi recenserar webbhotell från 15 kr/månaden och uppåt, med bra villkor för olika behov.

Bästa ASP .NET webbhotell

Om du föredrar ASP eller ASP .NET så behöver du ett webbhotell med Windowsservrar. Många gånger kan det även vara smidigt att använda Microsoft SQL istället för Access eller MySQL som databas, framförallt då Visual Studio har så utbyggt stöd för det. Vi har valt ut ett Webbhotell som har god erfarenhet och kunskap av Windows och ASP .NET lösningar.

City Network

Specifikationer
Utrymme 250 GB
Trafik 5000 GB
ASP .NET 2.0/3.5/4.0
ASP Classic
Microsoft SQL
MySQL
ISAPI Rewrite

Pris
Pris per månad: 10 kr första året, därefter: 74 kr/mån.
Pris per år: 120 kr första året, därefter 888 kr.

Vi rekommenderar City Network vid hosting av ASP .NET webbsidor. Vi har funnit att City Network är mycket kunniga när det gäller Windowslösningar med ASP .NET, och har alltid stöd för senaste framework tillsammans med ett gäng extramoduler så som ISAPI Rewrite. Något som är unikt med City Network är att du kan ha både ASP .NET och PHP webbplatser på samma konto. Detta väljs nämligen per domän (se skärmdump nedan, lägg till webbplats). Principen fungerar likadant med Microsoft SQL och MySQL, du kan ha både och på samma konto. Givetvis funkar även detta konto med klassisk ASP.

Vidare är avtalet generöst, 60 dagars öppet köp och inga bindningstider. Läs mer om City Network i vår recension.

Skärmdumpar – Kontrollpanel


Kontrollpanel – Översikt

Lägg till ny webbplats

Lägg till MsSQL-databas
Bästa ASP .NET Webbhotell - Oberoende recensioner av webbhotell. Copyright whr.se 2020.

Vad tycker du om Bästa ASP .NET webbhotell? Skriv ner dina tankar.