Välkommen till whr.se, recensioner av webbhotell. I denna avdelning publicerar vi guider och artiklar runt webbteknik, programmering och marknadsföring på Internet bland annat.

Professionella teman till WordPress

Ursprungligen så var WordPress tänkt som ett alternativ för den som ville blogga men inte via en av gratistjänsterna online. Med hjälp av WordPress så kunde vemsomhelst dra igång sin egen blogg online utan att vara beroende av de sajter som lade in sina egna annonser och annat som kunde störa innehållet på bloggen. Sedan dess har det hänt en hel del. Folk upptäckte nämligen hur användarvänligt WP-formatet var och därför så utvecklades mer avancerade teman som fungerar utmärkt till vanliga sajter, privata och för företag.

Idag är WordPress ett av de populäraste valen som finns för CMS plattform. Tack vare originella teman så kan man numera bygga en WP-sajt som ser ut som om man har lagt ner en förmögenhet på den. Samtidigt så har enkelheten med WP behållits så att man med lätthet kan uppdatera sin sajt vilket främjar jobbet med sökmotoroptimering.

Tidningsformat temat

Ett populärt professionellt tema för WordPress sajter är det som kan kallas för tidningsformat eller magasinformat. Det här är en layout som gör att man kan jobba med stora bilder för framsidan och detaljer som slideshows och annat som gör att hemsidan känns som en lyxig tidning online. Det här är utmärkt för kommersiella sajter där man behöver jobba mer med bild och rörelse för att engagera sina besökare. I och med att man kan använda detta tema och integrera det med plugin som gör att man även kan erbjuda en butik online och en vanlig blogg så får man en perfekt situation för en sajt som känns levande och aktuell samtidigt som den kan ge fina inkomster för den som ligger bakom.

Gratis WordPress teman

Det är inte svårt att få fatt i gratis teman till WordPress. Genom en snabb sökning online så kommer du att finna en hel drös av enkla teman som ger dig en bra start. Det man ska komma ihåg med gratis teman är att de ofta inte är lika proffsiga som de teman som kostar lite pengar. Det betyder dock inte att man alltid får nöja sig med B-varianten om man skaffar gratis tema. Om du går med i professionella Internet Marketing forum online som Warrior forumet så händer det ofta att professionella WordPress teman ges gratis till medlemmar. Detta som ett sätt att sprida ordet om dem för försäljning utanför forumet.

De bästa teman för WordPress

Om man är ute efter teman till WordPress som ser riktigt bra ut och även fungerar bra så får man alltså se till att vara med i ett lämpligt forum och det här kan förstås kosta någon hundralapp per år så det är knappast något man gör för ett enkelt WordPress temas skull! Man kan ju även köpa enskilda teman från de som utvecklar de allra bästa applikationerna. Det här kan kosta mellan $5-$25. Anledningen till att de bästa teman för WordPress kostar pengar är att de som utvecklar applikationerna har lagt ner så pass mycket tid på att det ska bli till något som ser bra ut och som är enkelt att använda. De dollar du lägger ner på detta tema får du snart igen med en sajt som verkligen fyller sitt syfte och ger det rätta intrycket för ditt projekt.

Publicerad 2013-01-07. Kategori Bygga hemsida, Tips till din sida.


Skriv en kommentar eller en fråga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.