Välkommen till whr.se (webbhotellsrecensioner), oberoende recensioner av webbhotell. Vi recenserar webbhotell från 15 kr/månaden och uppåt, med bra villkor för olika behov.

Bästa Dedikerad Server

Dedikerad Server är när du hyr en helt egen dator för att publicera hemsidor på, istället för att dela denna med andra. Fördelen är framförallt driftsäkerhet. När du delar en server med någon annan kan du påverkas av attacker riktad mot dennes hemsida, eller rena programmeringsfel som hänger servern. Allt detta löser du med en dedikerad server, en av fördelarna alltså högre uptime. Givetvis tillkommer även generöst med utrymme och bandbredd som flexibelt kan ökas, din hemsida kan även i många fall kännas snabbare.

Fördelar med Dedikerad Server

Högre uptime.
Laddar generellt hemsidor snabbare.
Flexibla gränser med utrymme / trafik.
Utökad kontroll.

City Network

Specifikation
Pris från 695 kr / månad.
Tar fullt ansvar för hårdvaran.
100% uptime, därefter ersättning.
Ingen uppläggningsavgift.
Från 500 GB i trafik.
Eget IP. Behövs vid SSL-kryptering.
Feodora Core, Ubuntu eller FreeBSD ingår.
Windows 2008 kan köpas till.

City Network är ett helsvenskt Webbhotell som funnits sedan 2002, baserat i Karlskrona. Ett av få webbhotell som har helt eget datacenter. Vi har funnit att City Network har väldigt bra priser på sina dedikerade servrar, tillsammans med ett datacenter i toppklass och kunnig personal. Företag har även funnits med ett tag, och har gott om kunder. Därför rekommenderar vi City Network vid val av dedikerad server.

Du kan givetvis köra andra tjänster än webbserver på en dedikerad server. Så som spelserver, backupserver, filserver m.m.

Bästa Dedikerad Server - Oberoende recensioner av webbhotell. Copyright whr.se 2020.

Vad tycker du om Bästa Dedikerad Server? Skriv ner dina tankar.