Välkommen till whr.se (webbhotellsrecensioner), oberoende recensioner av webbhotell. Vi recenserar webbhotell från 15 kr/månaden och uppåt, med bra villkor för olika behov.

Binero

Binero är ett helsvenskt företag som startades 2002. Marknadsför sig som “Sveriges snällaste webbhotell”, vilket de lyckats bra med enligt flera oberoende forumskommentarer. Har utsetts till Sveriges bästa webbhotell år 2009 och 2010 av svenska tidningen Internetworld, samt var rekommenderade tre av fyra föregående år.

Funktion

Båda paketen Binero erbjuder innehåller rejält med både utrymme och bandbredd, mer än man rimligen kan använda. Stöd för både PHP och ASP .NET ingår, detta i samma konto dessutom. Antalet e-post konton och domännamn man kan knyta till sitt konto är obegränsat, vilket är bättre än vad flera konkurrenter erbjuder. Både Microsoft SQL och MySQL ingår som standard.

Bineros kontrollpanel är en av de bättre vi testat, bra översikt och enkelt att använda. Alla nödvändiga funktioner finns där plus lite till (se skärmdump till höger). Domänhanteringen är en av de bästa, lätt att arbeta med samt funktionsrik. Har i övrigt bra priser på domännamn, läs mer om domänkontot här.

I kontrollpanelen finns även automatisk uppsättning av en rad applikationer så som WordPress, osCommerce och Joomla med ett par klick. Därtill ingår bEasy sitebuilder, en applikationer likt Frontpage och Dreamweaver där du online kan bygga en enkel hemsida. Se skärmdump till höger på verktyget.

Support och avtal

Support finns både via telefon och mail med generösa öppettider. Måndag-Torsdag 08-22, Fredag 08-19 och helger 10-15. Via mail har vi fått svar på våra frågor oftast inom en dag, mer komplicerade frågor kan ta lite längre tid. Bineros avtalsvillkor är vidare ett av de mest generösa i branschen, 45 dagars öppet köp och man kan därefter säga upp avtalet när som helst (ingen uppsägningstid alltså). Betalar du för ett års abonnemang i förväg och vill avsluta efter 6 månader, får du mellanskillnaden tillbaka.

Slutsats

Binero är ett av de större webbhotellen i Sverige. Utsågs både 2009 och 2010 till Sveriges bästa webbhotell av Internetworld. Har även rekommenderats av Råd & Rön. Vi kan rekommendera Binero för både privatbruk och företagshemsidor av alla storlekar.

Privat Företag
Utrymme 100 GB 200 GB
Trafik 2000 GB 4000 GB
E-postkonton Obegränsat Obegränsat
Extra domäner Obegränsat Obegränsat
MySQL-databaser Obegränsat Obegränsat
Pris 69 kr/mån 138 kr/mån

Samtliga priser är inklusive moms.

Besök Binero

Skärmdumpar

Kontrollpanel hos Binero - Översikt
Kontrollpanel, framsida

bEasy hemsideprogram


Lägg till Webbplats

Webbplatser

Databaser

Installera applikationer

Sätt betyg på Binero, vad tycker du?
1 Stjärnor2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (169 röstningar, medelvärde: 3,11 av 5)
Loading...
Recensioner - Oberoende recensioner av webbhotell. Copyright whr.se 2021.

Ett omdöme!

  1. Av Erland, dec 10, 2012 | Svara

    De är helt enkelt bäst. Bra support via chat även i deras kundpanel o bra hemsidesverktyg.


Vad tycker du om Binero? Skriv ner dina tankar.