Välkommen till whr.se (webbhotellsrecensioner), oberoende recensioner av webbhotell. Vi recenserar webbhotell från 15 kr/månaden och uppåt, med bra villkor för olika behov.

Loopia

Loopia har funnits med sedan 1998 och är idag en av de större aktörerna i Sverige för webbhotell. Ägs av svenska Visma sedan 2011. Förutom webbhotell så är Loopia ett av Sveriges mest populära val vid nyregistrering av .se domäner. Detta är säkert ett resultat av deras tekniskt starka kontrollpanel för domäner som dessutom är gratis. Några av de unika funktionerna är Loopia Prepaid (instående saldo för att betala domäner med) och återförsäljarprogram för domäner.

Funktion

Erbjuder två paket, ett för privatpersoner och ett för företag. 5 Gb i utrymme mot 10GB i företagspaket, och 50GB mot 100GB i trafik. Antalet domäner och e-mail konton man kan lägga till är obegränsade. Både PHP och ASP .NET ingår på varje konto.  Själva programmeringsspråket väljs per domän. Här kan du granska deras PHP-inställningar. I privatpaketet ingår 25 MySQL-databaser och i företagspaket 50 st. Microsoft SQL erbjuds ej. Se mer specifikationer här.

Allt runt ditt konto styrs direkt via Loopias kontrollpanel. Nya webbplatser, e-mail konton, databaser, köp av domäner och så vidare. Just kontrollpanelen fann vi vara riktigt bra.

Installation av bland annat WordPress (CMS) och Opencart (Webbutik) kan göras direkt via kontrollpanelen med ett par klick. Se skärmdumpar till höger.

Support

Erbjuder support via telefon och e-mail i båda paketen. Öppettider är vardagar: 07:00 – 22:00 och Helger: 11:00 – 15:00. Supporten har testats och vi fick snabba svar på våra frågor inom 1-2 dagar.

Besök Loopia

Skärmdumpar

Kontrollpanel – Översikt

Webmail

Skicka mail med Webmail

Installera applikationer

Installera WordPress

Sätt betyg på Loopia, vad tycker du?
1 Stjärnor2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (21 röstningar, medelvärde: 3,38 av 5)
Loading...
Recensioner - Oberoende recensioner av webbhotell. Copyright whr.se 2021.

Ett omdöme!

  1. Av Johan, mar 15, 2016 | Svara

    Jättebra för att regga en domän men när problem eller frågor uppstår bör man ta ledigt från sitt arbete minst en hel dag per ärende, så seg är deras support.


Vad tycker du om Loopia? Skriv ner dina tankar.