Välkommen till whr.se (webbhotellsrecensioner), oberoende recensioner av webbhotell. Vi recenserar webbhotell från 15 kr/månaden och uppåt, med bra villkor för olika behov.

Unoeuro

Unoeuro är ett relativt nytt webbhotell i Sverige men har funnits sedan 2004 med bas i Danmark.  Säljer webbhotell främst i det nedre prissegmentet med pris från 1,15 euro per månad, vilket är ca 10 kr per månad. Unoeuro har över 60 000 kunder i hela Europa.

Funktion

Unoeuro erbjuder 1000 MB utrymme för sitt minst paket och 4000 MB för det största, med obegränsad trafik. Har stöd för både PHP och ASP .NET, och man kan byta inom kontot om man ångrar sig. Därtill kan man knyta obegränsat antal e-mail adresser till sitt konto. Koppla in fler domäner kostar 7 euro (ca 65 kr) plus registreringsavgift för själva domänen) som en engångskostnad. Sammantaget är detta ovanligt generöst för det låga priset.

Vi fann Unoeuros kontrollpanel mycket funktionsrik där man kan styra allt nödvändigt plus lite till runt sitt webbhotell, så som mail-adresser. Översättningen till svenska innehöll en del fel lite här och var dock. Övriga funktioner som finns är filhanterare online, statistik i form av Awstats, komplett DNS-hanterare samt phpMyAdmin plus mycket mer. Här kan du granska PHP-konfigurationen. Vidare fann vi att sidor hos Unoeuro var snabbladdade rent generellt.

Från kontrollpanelen kan du enkelt installera kända programvaror så som WordPress (CMS), phpBB (forum) eller Drupal (CMS) med hjälp av ett par klick. Se skärmdumpar till höger på kontrollpanelen samt alla programvaror som kan installeras direkt.

Support och avtal

Support sker endast via mail, öppet mellan kl 8 till 16. Språk som kan användas är svenska, engelska och danska. Unoeuro har tyvärr inget öppet köp på sina produkter, men brukar ändå kunna lösa det om man vill ha pengarna tillbaka.

Slutsats

Ett prisvärt webbhotell med funktionsrik kontrollpanel. Stöd för både PHP och ASP .NET för ett mycket lågt pris. Möjligt att koppla in fler domäner per konto för en billig engångskostnad. Dock endast support via E-mail.

Besök Unoeuro

Skärmdumpar

Framsida, kontrollpanel

Lägg till ny domän/webbplats

Administrera E-mail

Installera applikation

Sätt betyg på Unoeuro, vad tycker du?
1 Stjärnor2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (8 röstningar, medelvärde: 3,38 av 5)
Loading...
Recensioner - Oberoende recensioner av webbhotell. Copyright whr.se 2021.

Ett omdöme!

  1. Av Veronica, jan 22, 2013 | Svara

    Jag har haft Unoeuro paralellt med ett svenskt webhotell, och unoeuro vinner med hästlängder både vad gäller pris, användarvänlighet och snabbhet. Jag flyttar nu resten dit också…


Vad tycker du om Unoeuro? Skriv ner dina tankar.